NRC Live Internet of Things

March 10, 2016 - 1:21 PM
0 Comments

SenZ2 will host an expert workshop at the NRC Live event in Utrecht. In this workshop Martin van Rijn of SenZ2 will focus on the technical as well as business challenges of Internet of Things in industry applications like logistics. For more information see website of NRCLive

(In Dutch)

Title: Slimme omgevingen

Expert: Martin van Rijn – SenZ2

Short Description: Vaak wordt IoT vergeleken met de komst van de mobiele telefoon. Deze vergelijking gaat echter mank. Slimme omgevingen bouwen met IoT technologie is meer dan alleen “de draad doorknippen”. We hebben nooit een “bedraad IoT” gehad. Martin gaat in op de uitdagingen en kansen die er liggen in het slim maken van omgevingen met voorbeelden uit de praktijk.

Revert to Web View
Next Post Previous Post