H2O Nieuws “INNOVATIESTRAAT: RADARNIVEAUMETER, EQA-RIVER, NIQO EN RECELL”

March 19, 2018 - 12:38 PM
0 Comments

H2O Nieuwsbericht 13 maart 2018:

“De Aqua Nederland Vakbeurs kent dit jaar de Innovatiestraat. Hier presenteren bedrijven producten en diensten die op de pas kort op de markt zijn, of binnenkort op de markt verschijnen.

Een hiervan is SenZ2, dat een kleine, makkelijk te installeren radarniveaumeter heeft ontwikkeld. Deze kan gebruikt worden om het niveau van een vloeistof of droge stof te meten in een tank of vat, dan wel om de waterhoogte te meten in een pijpleiding of waterloop. De meetgegevens worden via het mobiele telefoonnetwerk verstuurd.

Behalve het niveau van de vloeistof of vaste stof, kan de meter, die dezelfde naam draagt als het bedrijf, ook de temperatuur en positie (op basis van GPS) doorgeven. Het is de bedoeling dat er over zes maanden een variant van de SenZ2 komt die gegevens via bedrading doorgeeft. Daarnaast is een variant in ontwikkeling die de stroomsnelheid van water kan meten op basis van het doppler-effect.”

link: https://www.h2owaternetwerk.nl/h2o-nieuws/1780-innovatiestraat-radarniveaumeter-eqa-river-niqo-en-recell

Revert to Web View
Next Post Previous Post

Comments are closed.